Olen laulaja, lauluntekijä ja opettaja. Haluaisin kirjoittaa ensimmäiseksi “lauluntekijä”, mutta en ihan vielä uskalla. Paljon on oppimista.

Viimeiset kymmenen vuotta olen haaveillut tekemisestä, viimeisen vuoden olen tehnyt. Sillä tavalla tosissani, että voisin kutsua itseäni muusikoksi ja luovan työn tekijäksi. Siellä se konditionaali vieläkin kummittelee. Voin kutsua itseäni muusikoksi ja luovan työn tekijäksi. Piste.

Inspiroidun suomen kielestä, joka on minulle rakas. Ennen kuin löysin musiikin, löysin kirjat. Kirjoittaminen kaikissa muodoissaan on minulle suuri nautinto. Lyriikat ovat musiikissani tärkeitä ja toivon saavani niistä rakentavaa palautetta, paloni kehittyä lyyrikkona on valtava. Itse ilahdun Juicen kieliherkuttelusta ja Eppujen älyvapaan nerokkaista riimittelyistä, äiteetä eli Kirsi Kunnasta rakastan myös! Tämän hetken tekijöistä Mariskan rento ote miellyttää, samoin Pariisin kevään Arto Tuunelan kielen rytmiä rikkova, moderni tyyli.

Musiikilliset juureni ovat suomalaisessa populaarimusiikissa iskelmästä rockiin. Edellämainittujen lisäksi kasvattajiani ovat olleet muun muassa Rainer Friman, Rauli Somerjoki, J. Karjalainen, Apulanta ja Tehosekoitin. Siis pesunkestävä juntti tässä, moi. Olen Lapin tyttö ja multaa varpaanvälit täynnä.

Teen lauluja ja pyrin siihen, että joku ne levyttää, joko minä itse tai joku muu. Jos haluat auttaa minua löytämään tieni tässä viidakossa, linkitä laulujani Facebookissa, kerro minusta ystävillesi. Jos satut omistamaan levy-yhtiön, soittele. Sydämeni ja muistivihkoni ovat täynnä materiaalia, jonka haluan jakaa teille.